Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Јањушевић о убиству Пантића: Полиграф ми нико није нудио
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 12. 2013.

Извор: Курир

Јањушевић о убиству Пантића: Полиграф ми нико није нудио

Некадашњи блиски сарадник покојног премијера Ђинђића огласио се поводом написа о истрази убиства јагодинског новинара Милана Пантића.

 

Зоран Јањушевић, својевремено запослен у кабинету покојног премијера Зорана Ђинђића, писмом је реаговао на текст који је Курир пренео из београдског дневног листа Данас.

Реагујући на текст под називом "ИСТРАГА УБИСТВА МИЛАНА ПАНТИЋА: Јањушевић и Колесар одбили полиграф!", Јањушевић наводи да му у разговору с полицијом нико ни у једном тренутку није нудио полиграф нити је уопсте помињан.

"Одазвао сам се позиву полиције и у разговору смо прво констатовали на основу документације да у време убиства за мене непознатог новинара и човека, нисам био запослен у Влади Србије и нисам имао никаквих додирних тачака са приватизацијом цементаре која се по писању новина одвијала у исто време. На основу докумената констатовали смо да сам ја тада био стечајни управник бродоградилиста Београд", наводи Јањушевић у тексту реаговања и додаје да је и полицији објаснио да се први пут сусреће с питањима убистава новинара па и осталих нерешених убистава у Србији у тренутку када је постао члан Савета за државну безбедност.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси