Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Сарадња Универзитета и РТВ-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 12. 2013.

Извор: РТВ

Сарадња Универзитета и РТВ-а

Споразум о сарадњи између Универзитета у Новом Саду и Радио-телевизије Војводине, данас су, у централној згради новосадског Универзитета, потписали генерални директор РТВ Срђан Михајловић и ректор Универзитета у Новом Саду проф. др Мирослав Весковић.

 

Документ је потписан у жељи да се успоставе пословни и партнерски односи између те две институције, у областима високог образовања, стручног усавршавања, научноистраживачког и уметничко-истраживачког рада, производње и емитовања програма од јавног интереса.

Споразум, између осталог, обухвата и организовање стручне праксе у РТВ за студенте Универзитета у Новом Саду, рад на заједничким пројектима, као и медијско праћење активности високо-образовних установа.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси