Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Директор псовао новинарку: П***а вам материна!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 12. 2013.

Извор: Јужне вести, Телеграф

Директор псовао новинарку: П***а вам материна!

Урош Парлић, директор Туристичке организације Ниша, позвао новинарку "Јужних вести" Сању Јаначковић, и вређао је због објављеног текста.

Незадовољан због писања о затвореном Туристичком инфо центру у Нишу на дан отварања Светског првенства у рукомету, Урош Парлић, директор Туристичке организације у овом граду, позвао је новинарку Сању Јаначковић и вређао је.

Његов телефонски позив уследио је непосредно након што је објављен текст “Затворен инфо-центар ТОН-а пред почетак Првенства”.

Његова примедба односила се пре свега на наслов, с обзиром на то да је пре неколико дана отворен нови инфо-центар у Душановој улици, што иначе и пише у првој реченици текста.

Информација о отварању инфо-центра у Душановој није нигде до сада била објављена. Нема је ни на вратима данас затвореног инфо-центра у Вождовој, нити на сајту Туристичке организације Ниша.

Иначе, Туристички инфо-центар у Вождовој улици, стотинак метара од самог центра града, затворен је 15-ак дана пред отварање Светског првенства у рукомету за жене које се игра у Нишу – због реновирања, које би, како је наведено, требало да траје још 4 дана.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси