Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Обманули и новинаре
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 12. 2013.

Аутор: Б. П. Извор: Вечерње новости

Обманули и новинаре

За јуче у подне заказана конференција за штампу, како је у позиву наведено "колектива Радио Ваљева" поводом избора директора ове информативне установе - није одржана.

Од целокупног колектива Радио Ваљева, у подне се појавио једино Драган Илић, спортски новинар и саопштио да "конференције за штампу неће бити, јер су се многи уплашили да јавно кажу да је то предузеће практично умрло".

Новинаре који су се упутили на конференцију за штампу на степеништу зграде у ком се налази ово предузеће, које се још увек финансира из градског буџета, дочекало је неколико запослених који, међутим, наводно ништа нису знали о томе.

Предраг Обућина, нови директор Радио Ваљева новинаре је упутио да информацију о конференцији за штампу потраже у редакцији овог гласила. Међутим, ни тамо присутни новинари Радио Ваљева ништа нису могли да кажу о заказаној конференцији за штампу.

Одборници Скупштине града прошлог петка, између два кандидата за директора Радио Ваљева, предност су дали Предрагу Обућини, који је некада радио у овој установи.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси