Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Како коментаришете најновије најаве медијских трансфера између телевизија?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 11. 2013.

Извор: Данас

Како коментаришете најновије најаве медијских трансфера између телевизија?

Зоран Станојевић новинар РТС

То је, рекао бих, последица најављеног оснивања две телевизије. У таквим се ситуацијама увек медијска вода мало узбурка, а кад се смири, испостави се да је било много више трачева него истине. У српским медијима нема новца за неке узбудљиве трансфере, али нам је зато машта неограничена, па нам се учини и оно што не постоји.

Горан Гмитрић
уредник информативног програма Пинка

То показује да је тржиште почело да ради у медијском сегменту, али уједно указује и на то у каквој су ситуацији медији. Новинари, посебно телевизијске звезде, често и без размишљања о последицама мењају „капу“, па се тако можемо сетити које су се све телевизије угасиле и где су сада ти људи.

Слађана Пауновић
ПР менаџерка Прве

Када се праве планови за нову сезону и креирају нови формати, нормално је да се размишља о освежењима и појачањима. Свака телевизија се бори за своје гледаоце, а Прва поставља квалитет на прво место и жели да у свом тиму има најбоље људе. Такве теме су увек атрактивне другим медијима и изазивају пажњу јавности, али ми не желимо да коментаришемо нагађања о појединачним медијским трансферима.

Љубица Гојгић
новинарка Б92

Медијски трансфери су нормална ствар. Штета је само што су ти трансфери једина тема у медијима. У медијима у Србији се дешавају разне ствари којима би сами медији требало много више да се баве. Медијски трансфери су у том случају најмање важни, а ко ће где прећи да ради, то су њихове приватне ствари.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси