Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Пореска полиција упала у Курир
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 06. 2009.

Извор: Глас јавности

Пореска полиција упала у Курир


БЕОГРАД - У просторије дневног листа Курир и компаније „Курир" нет д. о. о.“ јуче у 10 часова и 11 минута упала је Пореска полиција с налогом да преконтролише пословање компаније која је издавач дневног листа Курир.

Овакав варварски чин уследио је после јавних претњи потпредседника Владе Србије Млађана Динкића и министра културе Небојше Брадића. Сматрамо недопустивим овакво насилно понашање носилаца извршне власти, који себи дају за право да у име државе тероришу независне медије због критичког писања.

Медијски мрак из Милошевићевог времена поново су вратили Динкић, Брадић и њихови послушници инсталирани у органе Пореске полиције Србије.

Издавач Курира нема разлога да било шта таји од државних органа и сву захтевану документацију ставили смо на располагање пореским полицајцима. Међутим, овакав вид притиска на нашу кућу није новина. Подсећамо јавност да државни терор над Куриром у организацији Млађана Динкића и Г17 траје од 15. фебруара 2005. године.

Јучерашњи догађаји представљају кулминацију државног прогона над Куриром, а све у циљу прикривања злодела које су починили Млађан Динкић и његови сарадници.

Одговорни уредник Курира Раде Јеринић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси