Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Милица Митровић: Ко хоће нека иде с Пинка тамо где има боље
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 11. 2013.

Аутор: В. М. Извор: Наше новине

Милица Митровић: Ко хоће нека иде с Пинка тамо где има боље

Милица Митровић, супруга власника ТВ Пинк Жељка Митровића, само дан након што је новинарка Милена Петковић добила отказ зато што је на Фејсбуку објавила отворено писмо у ком је тражила исплату заосталих зарада, позвала је све „незадовољне нераднике који су им на терету“ да дају отказ.

- Молимо све који нису задовољни условима рада на Пинку да нам учине и одмах дају отказ. Поготово оне који су дошли преко везе и на терету су нам 10 година - написала је на свом Фејсбук профилу.

У каснијем одговору на коментаре, додала је:

- На терету су они који не раде, не долазе, не можеш да их отпустиш, примљени су без квалификација, а са неком везом. Они знају ко су. И ако касни плата два месеца, могу слободно да оду где има боље.

Коментари (2)

Остави коментар
пет

15.11.

2013.

Kuzman [нерегистровани] у 21:32

U Milice čobanice...

Mogao bi Željko da angažuje nekog pismenijeg portparola...

Одговори
пет

15.11.

2013.

Непогода [нерегистровани] у 18:23

Очистимо Србију

Типичан одговор новокомпоноване српске "елите", којој празилук из дупета вири, а обогатила се у време свеопште пропасти народа и државе. Запослени тражи плату, а послодавка вређа. Исплати, сестро, шта дугујеш па причај кога си преко везе примила! Могла би и ова разгоропађена послодавчева жена, "да оде тамо где је боље". Сигурно би, тада, нама свима било боље. И нека поведе са собом све фарме и остали ријалити талог. Очистимо Србију!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси