Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Потрага за ауторима најчитанијег порталa у Врању
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 11. 2013.

Аутор: В. Пешић - Р. Ирић Извор: Блиц

Потрага за ауторима најчитанијег порталa у Врању

Интернет портал „Врање - град политичких лопова“ једно је од најчитанијих штива за велики број интернет писмених Врањанаца и Врањанки. И док се многи уз јутарњу кафи цу сладе сензацијама, политичари и директори немају мира, а други пишу стотине кривичних пријава против Н.Н. извршилаца, а полиција годину дана безуспешно трага за ауторима.

 

Тако су читаоци портала „сазнали“ да је градоначелник Зоран Антић купио плац у Кавали у Грчкој; да је директор регионалне РТВ Врање Зоран Величковић опљачкао компанију „Симпо“ и тим парама купио три стана у Београду; да је за масовну гробницу паса луталица одговоран председник Скупштине града Дејан Тричковић, а да је заменица градоначелника Бојана Величков „службено“ путовала на ГАК у Београду.

На мети анонимних текстописаца и критичара највише су градоначелник Зоран Антић (СПС), заменица Бојана Величков (СНС) и председник локалног парламента Дејан Тричковић (СНС).

Када год им је пало на памет, безочно су ме нападали, писали све и свашта.

Никада нисам реаговао.

Сада вас, господо новинари, молим да сви станете у одбрану вашег колеге Зорана Величковића, директора регионалне РТВ Врање - апеловао је на медије Зоран Антић, градоначелник Врања, и објаснио да је Величковић на том порталу “изложен бестијалним позивима психопата на линч”.

Директор телевизије је само један у читавом серијалу оних који су били мета сајта у чијем поднаслову стоји да су у Врању „лопови из политике на слободи“, па се зато читаоци позивају да на тим електронским страницама кажу „све што мисле“.

Однос према објављеном исказао сам тако што сам као директор РТВ Врање против себе самога поднео кривичну пријаву, јер се све ствари које ми се приписују могу лако и проверити и доказати - каже Величковић, уз констатацију да не може да разуме како држава нема механизме да тим болесним умовима стане на пут.

Показује нам 34 фотокопиране странице портала на коме му је приписано толико бљувотина.

Они који су често на сајту „Врање - град политичких лопова“ препознали су да су на мети сви који су се на било који начин замерили градском већнику напредњака Срђану Милошевићу, па му приписују да иза свега стоји он.

Апсурдна су таква размиљања, посебно она у којима ми се приписује да сам ја уредник сајта. Ја и мој рачунар у свако време стојимо на располагању истражним органима - рекао је Милошевић.

Слађан Велиновић, начелник Полицијске управе, каже да се интензивно ради по свакој пријави и да се “проверава свако лице које се доведе у сумњу да је сарадник сајта и о томе обавештава тужилаштво”.

Величков: Тражићу одштету

Запрепастила сам се када сам на сајту прочитала да сам у емотивној вези са градоначелником. Препричавају се и гласине да сам трудна и да одлазим у Боград на прегледе код познатог гинеколога. Због увреде и атака на моју личност поднећу кривичну пријаву против Н.Н. особе и затражити велику новчану одштету.

Крајње је време да их полиција открије и да их правосуђе приведе правди јер некажњено извргавају руглу многе Врањанце - рекла је Бојана Величков.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси