Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ПГ: Почиње конференција о медијима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 11. 2013.

Извор: Бета, Б92

ПГ: Почиње конференција о медијима

У Подгорици данас почиње тродневна конференција о медијима на Западном Балкану.

У раду скупа ће, како је најављено, учествовати више од 150 новинара и медијских стручњака из региона, САД и Европске уније.

Скуп, под називом "Реч, слика или непријатељ", према најави, бавиће се политичком инструментализацијом медија, односно, коришћењем медија у личне, политичке и пословне сврхе.

Конференцију о медијима је организовало неколико новинарских удружења, затим Медијски савет за саморегулацију, као и невладина организација Институт за јавну политику, на чијем је челу Владимир Поповић Беба, бивши шеф Бироа за односе с јавношћу у Влади Србије, кад је њен премијер био Зоран Ђинђић.

Скуп о медијима подржало је и црногорско Министарство културе и медија, што су неки медији оценили као "режију" црногорске власти.

У раду подгоричког скупа о медијима неће учествовати представници свих медија, јер политичке поделе нису мимоишле ни медијску заједницу у Црној Гори.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси