Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Положена урна Александра Тијанића!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 11. 2013.

Аутор: Р. К. Извор: Ало!

Положена урна Александра Тијанића!

У Алеји заслужних грађана јуче је на Новом гробљу положена урна са посмртним остацима Александра Тијанића, преминулог генералног директора РТС-а.

Са Тијанићем су се кроз сузе, грлећи урну и љубећи споменплочу, опростили супруга Дуда, ћерка Зара и син Стефан. Последњи поздрав директору РТС-а упутили су и најближи пријатељи и сарадници, међу којима су били и Ненад Љ. Стефановић, главни и одговорни уредник Информативног програма РТС-а, као и адвокат Зденко Томановић.

Александар Тијанић преминуо је 28. октобра у 64. години у Београду. Тијанић је био колумниста, писац, министар, саветник, генерални директор. Професионалну каријеру започео је у НИН-у, био је главни уредник часописа „Интервју“.

Прва телевизија на којој је радио као директор и главни и одговорни уредник била је Телевизија „Политика“.

Основао је 1994. „БК телевизију“ и био је њен први директор. Генерални директор РТС-а био је од 2004, а биран је у два мандата.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси