Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  У припреми градска телевизија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 11. 2013.

Аутор: М. И. Извор: Блиц

У припреми градска телевизија

Медијска лесковачка сцена највероватније ће бити богатија за још једну, шесту по реду телевизију, која ће бити формирана у оквиру Јавног предузећа регионалне Телевизије Лесковац, предузећа под патронатом града Лесковца.

Нико од званичника није потврдио, али ни дементовао приче које се шире из ове медијске куће, али извор „Блица“ је навео да се на том послу месецима ради.

Програм будуће телевизије емитовао би се, за почетак, преко кабловских оператера. “Зелено светло добили смо у мају ове године, обављени су разговори са неколико кабловских оператера, као и са Републичком радио дифузном агенцијом, па смо ових дана почели да снимамо емисије како бисмо спремно дочекали дозволе“, прича саговорник „Блица“.

Новоименовани директор градског радија Томислав Стевановић одбио је разговор на ту тему, рекавши да ће говорити када телевизија крене са радом.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси