Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Саопштење Агенције поводом тврдњи новинарке Драгане Сотировски да јој је прећено
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

06. 11. 2013.

Извор: Агенција за борбу против корупције

Саопштење Агенције поводом тврдњи новинарке Драгане Сотировски да јој је прећено

Агенција за борбу против корупције апелује на све надлежне органе да хитно преиспитају тврдње да је Љиљана Исаковић, директорка Специјалне болнице „Сокобања“, претила Драгани Сотировски, дописници РТC из Ниша, јер је извештавала о корупцији и другим незаконитостима у овој установи.

Евентуална истинитост ових тврдњи нарушила би углед јавне функције и угрозила поверење грађана у њено савесно и одговорно обављање, а свакако би створила утисак да Љиљана Исаковић јавну функцију врши на начин који може угрозити и запослене у Специјалној болници „Сокобања“ којима је Агенција за борбу против корупције дала статус узбуњивача, јер су у доброј вери пријавили сумњу на корупцију у установи у којој раде.

Ради оцене да ли у случају Специјалне болнице „Сокобања“ постоји основана сумња да је учињено неко кривично дело за које се гони по службеној дужности Агенција за борбу против корупције проследила је поднету представку надлежном јавном тужилаштву.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси