Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Матић: Нећу да будем директор РТС
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 11. 2013.

Аутор: Н. И. Извор: Информер

Матић: Нећу да будем директор РТС

Директор ТВ Б92 Веран Матић демантовао је јуче да хоће да постане генерални директор РТС. Реагујући на текст под називом „Веран се намешта у Тијанићеву фотељу?!“, који је објављен јуче у Информеру, он тврди да никада, ни на једном месту, није говорио да ће бити на челу Јавног сервиса.

 

- Такве тврдње су апсолутно неистините. Никада ми нико није нудио то, нити ја ту позицију уопште желим. Не желим да коментаришем ни разлоге због којих Информер упорно настоји да ме дискредитује - навео је Матић.

Матић каже и да на питања о томе ко ће бити наследник Александра Тијанића дан раније није одговарао искључиво из разлога што их сматра „некрофилским“.

- Не постоји ни минимум јавног интереса да се о новом генералном директору РТС расправља у овако неприкладном тренутку - закључује Матић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси