Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Брисел је забринут због медјских хајки на опозицију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 10. 2013.

Извор: Данас

Брисел је забринут због медјских хајки на опозицију

Сваки напредак у процесу европских интеграција је за ДС увек била добра вест, јер то отвара перспективу за бољитак свих грађана Србије.

Нема сумње да је позитиван тон извештаја ЕК у највећој мери резултат примене Бриселског споразума. Међутим, Извештај указује на бројне недостатке у покретању и спровођењу унутрашњих реформи.

Влада ће морати да у наредном периоду покаже конкретне резултате како у реформи правосуђа, борби против корупције, реформи државне управе, поштовању људских права и мањинских права, спречавању дискриминације, јачању независних институција. Наглашена је и хитност примене медијске стратегије.

Посебно треба истаћи да је ЕК изразила забринутост због медијских кампања против опозиције, као и због медијских најава хапшења у таблоидима. Реформе у економији су врло неповољно оцењене.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси