Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Година Новости
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 10. 2013.

Извор: Вечерње новости

Година Новости

Патријарх српски Иринеј: Немерљив допринос истини- "Вечерњим новостима“, поводом 60 година од изласка првог броја, желим да још дуго година раде на добробит државе и њеног народа. „Новости“ су новине које су стрпљивим и марљивим вишедеценијским радом стекле велико поверење многобројних читалаца. У тешким и бременитим временима у којима живимо ваш лист даје немерљив допринос ширењу истине и афирмацији истинских вредности у друштву. Честитајући вам значајну годишњицу, желимо вам да истим путем наставите и још дуго сведочите о свему што нам се догађа као и до сада водећи рачуна о истини, правди и најбољој традицији нашег народа.

 

Небојша Родић, министар одбране

Сведоци наше историје

У име припадника Министарства одбране и Војске Србије, и своје лично, свим запосленима „Вечерњих новости“ упућујем искрене честитке поводом 60 година постојања и рада, са жељом да и у наредном периоду својим професионалним и објективним информисањем чувате интересе грађана Србије. Свакодневним праћењем живота и рада грађана Србије, њихових успеха и неуспеха, догађаја и судбина, учиниле су „Вечерње новости“ јединственим сведоком историје нашег народа и наше државе.

Поштујући вашу истрајност и успех који сте остварили током ових шест деценија, још једном вам упућујем најискреније честитке, са жељом да останете важан чинилац данашњих и будућих напора наше државе и њених грађана за бољу и светлију будућност.

Александар Карађорђевић

Наставите дуго година

Свим запосленим Новинско-издавачког друштва Компаније „Новости АД“ Њ.К.В. престолонаследник Александар Други честита 60 година постојања и жели да се њихов непроцењив допринос обавештавању јавности настави још много година.

Набискуп београдски Станислав Хочевар

Продужите племениту мисију

Поводом вашег јубилеја, 60 година постојања, упућујем вам, у своје и у име Београдске надбискупије срдачне честитике. „Вечерње новости“, новине са великом традицијом, што показује и самих шест деценија постојања, а време постојања је и гарант квалитета, познате су не само у Србији и региону него и широм многих других земаља где нашим људима у дијаспори пружају објективно, одговорно и корисно информисање. Искрено вам честитам и желим да и даље наставите вашу племениту, друштвенокорисну и одговорну делатност.

Славица Ђукић Дејановић, министарка здравља

Симбол и гарант трајања

Најискреније честитке за 60. рођендан „Новости“, за године које симболизују богато и разноврсно искуство, као гарант трајања. Уверена сам да ће новинарски и уреднички тим наставити да негује висок професионални ниво, као и да нас објективно и правовремено обавештава о свим важним збивањима. Желим вам да године пред нама буду у знаку још већег броја читалаца којима дан почиње уз „Новости“.

Реис-ул-улема Исламске заједнице Адем Зилкић

Градите везе међу људима

Компанији „Новости“ и редакцији вашег листа од срца честитам празник - 60 година постојања. Објективним и правовременим информисањем свих протеклих деценија изградили сте имиџ поузданих, отворених и истинитих новина. Желимо вам да наставите истим путем, да информишете јавност и истовремено градите везе међу људима.

Удружење новинара Србије

Останите на врху

У име Удружења новинара Србије честитамо вам велики јубилеј, 60 година дневног листа „Вечерње новости“. Са вашим листом почела је ера модерног новинарства. Ваш рођендан доживљавамо као свој зато што су генерације новинара и уредника „Новости“, подижући углед свог листа, истовремено стварале и нашу професионалну организацију. Не треба заборавити да је тешко попети се на врх, али је на њему још теже остати. Желимо вам да још дуго трајете и успешно се носите са свим професионалним изазовима! Срдачно вас поздрављамо!

Удружење књижевника Србије

Скрајнути без вас

Уз велику захвалност за брзо и тачно информисање, уредништву и читаоцима цењеног листа упућујемо честитике поводом шездесет година постојања. Многе нове књиге и уопште догађања у ововременој књижевности остале би скрајнуте да није било правовремених критичких осврта вашег листа.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси