Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ТВ снимак или- казна
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 09. 2013.

Аутор: И. Митић Извор: Вечерње новости

ТВ снимак или- казна

Локалним медијима који у недељу нису известили о присуству градоначелника Горана Цветановића уклањању дивље депоније у селу Међа, како је најављено, биће умањена месечна надокнада из локалног буџета.

 

- Присуствовале су само две од пет телевизија које примају надокнаду за праћење рада локалних органа власти, па сам наредио начелнику Управе за финансије да свима који нису били наредну уплату умањи за десет одсто - изјавио је Цветановић за ТВ „Лесковац“.

Оцењујући као непрофесионално и то што поједине овдашње телевизије међусобно размењују снимањени материјал, први човек града на Ветерници подсетио је да од потписивања уговора о суфинансирању медија локална самоуправа редовно испуњава преузету обавезу.

Подсетимо, половином ове године, градско веће одлучило је да за телевизије „Лесковац“ и „Протокол К-1“ месечно се из буџета издваја по 250.000 динара, ТВ студио „МТ“ прима 150.000, а ТВ станице „4С“ и „Клисура“ по 100.000 динара. За недељник „Нова Наша реч“ опредељено је 70.000, а за радио „Екос“ 50.000 динара.

Коментари (2)

Остави коментар
чет

26.09.

2013.

Milan-Orljak [нерегистровани] у 11:26

Ko vrišti često to čini bez razloga

Nije korektno stavljati nas pred dilemu-ove vrste. Često novinari precjenjuju ili realno procjenjuju svoj uticaj na javnost-pa svojim svrstavanjem šta i koga podržavaju nekorektno(kao fol nepristrasno) budu tas na nekoj političkoj ii društvenog vagi. I sloboda ima neke obaveze pa i novinari -te nisu ni potpuno slobodni strelci-čemu onda Kodeks.

Одговори
чет

26.09.

2013.

anonymous [нерегистровани] у 09:24

vazda gazda

Veži konja gde ti gazda kaže...

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси