Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  За шест година постали смо најтиражније новине у Србији само због вас
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 09. 2013.

Аутор: Редакција „Ало!“ Извор: Ало!

За шест година постали смо најтиражније новине у Србији само због вас

Да ли верујете да је од 15. октобра 2007, када је изашао први број ваших и наших „Ало!“ новина, објављено тачно 2000 бројева? Да, управо тако! Ви у рукама држите 2000. број вашег омиљеног дневног листа, а за ових скоро шест година постали смо ни мање ни више него НАЈТИРАЖНИЈЕ ДНЕВНЕ НОВИНЕ У СРБИЈИ!

Али, нећемо стати на томе... Ми можемо и хоћемо и више од тога, због ас!

Иако захваљујући и вама, нашим драгим и адасве верним читаоцима, након ових 2000 ројева имамо пуно право да се хвалимо учијеним, ми то нећемо урадити. Не, само ћемо онстатовати најочигледније, оно због чега мо данас ту где се налазимо - на врху!

Када бисмо покушали да набројимо колико смо до сада а коју смо први открили, утрнули би нам прсти од куцања. Исто као и када бисмо почели са навођењем имена разних силника, тајкуна, „контроверзних бизнисмена“, политичара и других мање или више познатих ликова из наше свакодневице који су сматрали да су не само изнад нас и вас, већ и изнад закона, а које смо такође истерали на чистину.

Писали смо и писаћемо и о „малим људима“, онима са маргине, које је систем заборавио. Писали смо и писаћемо о деци попут малог Сафета Радојичића из Београда, дечаку кога је суровост живота натерала да постане одрастао човек са седам година и да брине о породици, а којима смо заједно с вама помогли да макар мало дану душом. Писали смо и писаћемо и о деци попут малолетне браће Антић из Пирота, које је социјална служба хтела да одведе из куће јер су живели у очајним условима, а којима смо изградили кућу. Писали смо и писаћемо и даље и о  другој деци којој је ускраћено детињство, самохраним мајкама, болеснима и старима, људима са маргине...

У ова тешка времена, имали смо привилегију да у нашим наградним играма скућимо велики број оних који су могли само да сањају кров над главом и да весело констатујемо да је свака од тих премија буквално отишла у праве руке - онима којима је била најпотребнија. О хиљадама других награда да и не причамо, а биће тога још… То је оно због чега нас читате, зовете да нам се пожалите на своје муке и проблеме, да нам се захвалите и похвалите наш труд... То је оно због чега смо и догурали до 2000. броја и због чега ћемо гурати и даље.

Хвала вам од срца, драги наши читаоци. Хвала вам на поверењу које нам указујете толико дуго. Хвала вам што вас је све више, а ми вам обећавамо да ваше поверење нећемо изневерити и да ћемо бити још бољи.

Хвала вам!

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси