Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ускоро нова шема ТВ Б92
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 09. 2013.

Извор: Б92

Ускоро нова шема ТВ Б92

ТВ Б92 промовисала је у понедељак нову програмску шему.

Позната лица, али и неки нови пројекти очекују вас од ове јесени на ТВ Б92.

Најпопуларније серије у региону, врхунски спорт, и наравно- увек најбољи информативни програм, очекују вас од 23 септембра.

"Оно што ће на "деведесет двојци" ове јесени бити највећи разлог за смех су 3-4 програма. Један је дефинитивно "Живот по Џиму", ситком који ће премијерно бити приказан у Србији... Друга ствар, Кесић и његова емисија "24 минута", која је, могу слободно да кажем, једна од најсмешнијих емсија направљених на овим просторима и јако смо поносни на тај пројекат и на Зорана, и трећа ствар, која ће забавити људе исто као што ће их и информисати јесте "Булевар", пројекат на којем се јако марљиво ради већ последња два месеца", најављује Мања Грчић, генерална директорка Б92.

Најпопуларније серије у региону: "Сулејман Величанствени", "Игра ћутања" и "Ларин избор" - разлог су више да не бринете за кишне јесење дане.

"Драго нам је да нас публика прихвата. Наравно, "Ларин избор" је огроман производ и људи испред и иза камере, ја сам ту неко ко представља све њих...Иза пројекта стоји екипа од 300 људи и у име свих њих могу се захвалити свима који нас прате", рекла је Дорис Пинчић, главна глумица серије "Ларин избор".

Врхунски спорт и даље остаје заштитини знак ТВ Б92.

"Навијаћемо за Новака Ђоковића, пошто смо већ стекли навику - било би грех да то прекинемо, али ћемо пратити и кошаркаше, ватерполисте, а у оквиру Спортског прегледа и информативних емисија и све остале српске спортисте", каже Милош Шаранович, уредник спортске редакције Б92.

Уз Вести ТВ Б92 остајете тачно и најбрже информисани.

"Кажипрст" је добио појачање и емитује се свих пет радних дана. А питања, некад незгодна, али сигурно она за која је потребан одговор, постављаће Љубица Гојгић и Југослав Ћосић у "Њуз ауру", у оквиру Вести у 16.

"Догађаји у Србији су изазиов сами по себи за сваког ко се бави информативом, а Б92 је увек знао шта ради, зна и сада, знаће и убудуће", каже водитељ и новинар Горан Димитријевић. "Никад није досадно, изазови су сваки дан", сагласна је са колегом Живана Шапоња Илић.

Ове јесени ТВ Б92 доноси више смеха и забаве.

"Моја кухиња, моја правила" биће изазов за такмичаре, али и за све који покушају нешто за штедњаком и код куће.

Вечерас су се у кухињи опробали и новинари ТВ Б92, а за најбоље куваре међу њима проглашени су Невена Маџаревић и Славко Белеслин.

Велика су очекивања и од нове емисије. "Булевар" почиње са емитовањем 23. септембра, али радови су већ увелико у току, и чека вас право изненађење.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси