Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Не полемишем с гњидама
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 09. 2013.

Аутор: Предраг Пауновић Извор: Курир

Не полемишем с гњидама

Познати спортски коментатор Милојко Пантић тврди да нема намеру да се спушта на простачки ниво бившег селектора нашег националног тима Милована Ђорића, а још мање да коментарише псовке и претње које је дотични изрекао у јучерашњем Куриру!

 

Да ли заиста верујете да желим да полемишем с гњидама које траже неки свој измишљени новац од клошара? Нећу да коментаришем ништа везано за тог господина, који је оним што је рекао вашим новинама само објаснио ко је и шта је, прецизније колико је вулгарна и приземна персона. Разумите ме, једноставно немам потребу ни сад ни убудуће да се спуштам на ниво људи попут дотичног - остао је равнодушан Пантић у изјави за Курир након увредљивог и скандалозног вербалног напада Милована Ђорића на њега.

Подсетимо, пре дуела између Србије и Хрватске, Пантић је пожелео „коцкастима“ да разбију, барем са три гола разлике, изабранике Синише Михајловића, а затим додао да ће свим срцем навијати против „орлова“, што је жестоко погодило Милована Ђорића, који није штедео увреде на рачун коментатора.

- Тог дрипца треба протерати из земље. Како га није срамота да седи у срцу Београда и увлачи се у дупе Хрватима да би му платили ручак. Та пијана багра и људска ништарија само гледа како да се огребе. Њега за један ручак можете да јеб..е. Он ће за флашу ракије продати и рођену породицу - поручио је Ђора у јучерашњем броју нашег листа.

Протест УНС: Ђорић позива на насиље

Удружење новинара Србије (УНС) протестује због изјаве којом Милован Ђорић позива на насиље и прети новинару Милојку Пантићу.

Ђорић је изјавио за наш лист да „Пантића треба пребити где год да се појави у Београду. Сви ми, цела Србија, треба да му ломи кости где год да га видимо“. УНС подсећа Ђорића да право на критику нечијих ставова и изјава не сме да буде позив на насиље и претњу и да је Кривичним закоником за претње нападом на новинаре запрећена казна затвора од шест месеци до пет година затвора.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси