Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Корумпирани врх МУП напао Курир
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 09. 2013.

Аутор: Е. К. Извор: Курир

Корумпирани врх МУП напао Курир

Врх МУП одлучио је како да одговори на писање Курира о криминалу епских размера у српској полицији: напасти Курир из свих оружја, и то преко медија које они контролилу.

Након што смо у наставђма, аргументовано, открилл како је врх полиције, попут директора Милорада Вељовића, заменика начелника УКП Богдана Пушића, те Зорана Томашевића, начелника Управе за обезбеђење објеката и личности у МУП Србије, огрезао у криминал и корупцију, али и како манипулише јавним мњењем преко својих медија, челници МУП су исту тактику применили и јуче.

Како Курир сазнаје, Мики Антонијевић, кум и специјални саветник Вељовића, и Веско Милић, помочник директора и специјални саветник, осмислили су преко свог таблоида (коме иначе редовно дају информације из исфрага, што је злоупотре баслужбеног положаја)нападна Курир, којије претходних дана разоткрио како функционери МУП рекетирају привреднике, штите политичаре докпљачкају народ, монтирају процесе против оних који се усу де да им се супротставе, уцењују, држе предмете по фиокама...

Кад све то раде, нису им стране ни лажи које су објавили, а то је да су тајкуни издвојили милионе да се блате недужни шефови полиције.

Управо ти „недужни" шефови годинама владају МУП и годинама су допуштали да ти тајкуни и корумпирани политичари отимају милионе од грађана Србије, док је Курир годинама уназад писао о свим пљачкама. Иначе, наш Хст је од извора из МУП добио информацију да се спрема удар из свих оружја, и то преко медија и новинара које плаћају и контролишу, али и на све драге начине.

- Ово што сте написали је све тачно. Они су у великом страху јер знају да су проваљени и да су им због вас дани одбројани. Зато су сад спремни на све да вам се освете. Покушаће да нападну и вашег власника и запослене у Куриру како би дискредитовали вас и ваше писање - каже извор. Курир ће наставити да извештава о криминалу челних људи МУП, јер без деполитизоване и декриминализоване полиције земљи нема напретка. Овакви полицајци не могу да се боре против корупције и организованог криминал.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси