Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 09. 2013.

Извор: Вечерње новости

Медији

Нацрт закона о јавном информисању још је на процени у Бриселу и ускоро би требало да се нађе у парламентарној процедури, изјавила је Драгана Николић, шеф Одељења за медије ОЕБС у Србији.

Она је рекла и да је у Врању формирана комисија за пројектно финансирање медија и да се очекује Правилник о начину расподеле новца за финансирање садржаја од јавног интереса, јер „уколико медији добијају државну помоћ, она се мора трошити транспарентно и за производњу одређених садржаја“.

Коментари (1)

Остави коментар
сре

04.09.

2013.

Dejan R. Popovic, dipl. inz. [нерегистровани] у 14:19

Izvestaj o sprovedenoj javnoj raspravi

Izvestaj o sprovedenoj javnoj raspravi Nacrta zakona o javnom informisanju i medijima trebalo je, pored procene u Briselu, da se nadje i na na internet stranici Ministarstva kulture i informisanja, u skladu sa clanom 5. Odluke o izmenama i dopunama Poslovnika Vlade.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси