Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Напад на новинарку e-новина
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 09. 2013.

Извор: Е- новине

Напад на новинарку e-новина

Новинарку е-новина Сандру Данчетовић повредио је и опљачкао непознати нападач у уторак, нешто после 19 сати, на углу улица Страхињића Бана и Риге од Фере. Нападач стар око 25 година покушао је и на крају успео да колегиници Данчетовић отме ташну коју је носила преко рамена; у гушању, оборио ју је на земљу и вукао неколико метара. Колегиница Данчетовић осећа снажан бол у одраној нози и видно је потресена. Насртај се догодио на очиглед неколицине пролазника, а двојица младића јурила су и сустигла нападача који је извадио нож и претио им, након чега су одустали од обрачуна с њим.

 

Сандра Данчетовић пријавила је напад у станици полиције у улици Мајке Јевросиме.

Нападач је са торбом однео све Сандрине документе, кључеве од зграде и стана и данас примљени хонорар. Редакција захваљује непознатим младићима који су покушали да зауставе нападача и очекује од полиције ефикасну акцију и хапшење нападача.

Овај несвакидашњи напад на новинарку нашег портала оставља многе недоумице, али је, након овог напада који је подсетио на кадрове неког филма о насиљу у Њујорку и другим великим градовима, извесно да се грађани више ни у строгом центру Београда не могу осећати безбедно.

Остаје, такође, да се види којом оштрином ће реаговати новинарска удружења, принципијелне колеге новинари и други знаменити борци за људска права.

Коментари (1)

Остави коментар
сре

04.09.

2013.

anonymous [нерегистровани] у 10:16

lose

ima se moze se

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси