Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вучић тражи подршку од медија за приватизацију у спорту
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 09. 2013.

Извор: Нови магазин

Вучић тражи подршку од медија за приватизацију у спорту

Први потпредседник Владе Србије Александар Вучић позвао је данас медије да помогну њему и кандидату за министра спорта Вањи Удовичићу у настојању да се унесе здрав капитал у српски спорт и изврши приватизација.

 

Молим вас да ми помогнете да изгурамо и законски и на све друге начине да се помогне Удовичићу, а то је да покушамо да коначно унесемо здрав капитал у српски спорт, да покушамо да приватизујемо део онога на шта трошимо огромне паре, рекао је новинарима Вучић приликом после отварања штампарије Рингијер-Аксел Шпрингер.

Он је рекао да док се то не уради цео систем у држави неће бити здрав.

"Знам да ви то разумете, па вас молим да ми помогнете око тога у целом нашем народу, зато што наши људи и даље не разумеју да неће навијати за приватника - власника клуба, већ за клуб, а приватници могу да се мењају" додао је Вучић и навео да је то за добро грађана, навијача јер неће плаћати 10 -15 милиона евра као данас за клубове.

"Тај новац се може уложити у нова радна места, у субвенције за пољопривреднике или нешто друго и због чега би бацали те паре", рекао је први потпредседник Владе Србије.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси