Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Продавци “Лицеулице”: На врућинама се нико не зауставља да купи магазин, претплата би нам била значајна подршка
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 07. 2024.

Извор: Н1

Продавци “Лицеулице”: На врућинама се нико не зауставља да купи магазин, претплата би нам била значајна подршка

Због тропских врућина, продавци “Лицеулице” не успевају да продајом тог магазина довољно зараде. Помоћ би могли да им пруже власници кафића који би им допустили да у њиховим објектима гостима понуде магазин и они који се на њега претплате.

Улични продавци магазина “Лицеулице” морали су да због тропских врућина скрате радно време. Препоручено им је да на улицу излазе само ако се осећају добро и током јутарњих и вечерњих часова.

“Веома је тешко радити по оваквим врућинама. Моја локација је Савски трг, где нама ниједног дрвета. Било ми је апсолутно немогуће да тамо продајем магазин. Пролазници нису куповали магазин, гледали су да прођу што брже. У овим екстремним условима, много би нам значила нека оргаизована продаја“ рекла је за Н1 Весна Кнежевић, продавачица магазина “Лицеулице”.

Координаторка пројекта Невена Томовић је за Н1 рекла да би подршку могле да пруже компаније, или власници кафића или ресторана, који би продавцима допустили да “Лице улице” продају у њиховом објектима.

“Трудимо се да дођемо до што већег броја климатизованих објеката, кроз подршку компанија, или нпр. у кафићима или ресторанима, који могу да допусте нашим продавцима да уђу,  понуде Лицеулице“,  људима који тамо седе и могу да им посвете мало времена, саслушају их и од њих купе магазин. Саветујемо им да се што више штите од врућине, дакле да излазе ујутру или ивече.Тада су и људи више расположени да од њих купе магазин”, рекла је за Н1 координаторка пројекта, Невена Томовић.

Она је је казала да тиме продавци могу да надокнаде лошу продају магазина.

“У том смислу, то је добра компензација. Наравно, могла би да буде и боља”, рекла је Томовић и додала да је значајна подршка и претплата, посебно грађана из других делова Србије који не могу да сретну продавце “Лицеулице”.

“Претплата је могућа и на папирно и на дигитално издање”, прецизирала је за Н1 координаторка пројекта „Лицеулице“,  Невена Томовић.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси