Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Премнула Гордана Јанићијевић, новинар ИН4С-а и једина жена ратни репортер са свих српских ратишта
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 07. 2024.

Извор: ИН4С

Премнула Гордана Јанићијевић, новинар ИН4С-а и једина жена ратни репортер са свих српских ратишта

Новинарка ИН4С-а и уредница емисије „Српски св(иј)ет“ Гордана Јанићијевић преминула је данас у 65. години усљед дуге и тешке болести.

Храбра и одважна Гордана је у 146 издања водила култну емисију и угостила многе српске великане и прегаоце у емисији на Националној телевизији ИН4С. Иза ње је остала богата каријера и допринос српском новинарству на нашим просторима. Многи не знају да је Гордана једина жена која је у вријеме ратних дешавања извјештавала са свих српских ратишта, а највише из Републике Српске Крајине. Професионална знатижеља надвладала је страх од свих опасности.

Љубав према раду, према колегама и према своме роду, била је видљива у сваком покрету и дјелу наше драге колегинице и за сав њен труд и допринос смо бескрајно захвални и поносни што смо били дио колектива у којем је радила и стварала.

Уз дубоко поштовање, породици изјављујемо најискреније саучешће, до неког новог сусрета јер – смрти нема, има само сеоба.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси