Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  "Наши" траже забрану Б92, Блица, Слободне Европе, Пешчаника...
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 12. 2012.

Извор: сПортал

"Наши" траже забрану Б92, Блица, Слободне Европе, Пешчаника...

СНП НАШИ захтева одузимање националних фреквенција, забрану рада на територији Републике Србије и гашење медија у Србији који су у протеклих 20 година радили искључиво на сатанизацији сопственог народа, каже се у саопштењу покрета "НАШИ".

Десничарски покрет "НАШИ" затражио је од надлежних органа да забране Б92, Блиц, Данас, Пешчаник, Време, Републику, Глас Америке и Слободну Европу.


"СНП НАШИ од надлежних органа, а због оправдане сумње да су поједини медији у Србији финансирани прљавим новцем албанске и хрватске мафије, јавно захтева да се истражи у чијем су власништву антисрпски медији, као и токове новца у њима, те да ови медији буду забрањени и да им буде одузета национална фреквенција коју злоупотребљавају."

"СНП НАШИ захтева одузимање националних фреквенција, забрану рада на територији Републике Србије и гашење медија у Србији који су у протеклих 20 година радили искључиво на сатанизацији сопственог народа, кроз вешто медијско манипулисање и пропагирање Срба као злочиначког и геноцидног народа кривца за ратове деведесетих година о чему постоји цео низ доказа због којих их и шира јавност сматра испоставама непријатељских центара моћи", каже се у саопштењу покрета НАШИ.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси