Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Студио Б у улози градског омбудсмана
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 03. 2009.

Извор: 24 сата

Студио Б у улози градског омбудсмана


Редовна радио и ТВ рубрика Студија Б „Гледајте да нас слушате, гледаћемо да вас чују“ враћа се међу Београђане, пружајући помоћ грађанима да остваре неко своје право, уз познату реченицу: „Жалићу се Студију Б!”.

Рубрику припрема Вељко Пајовић, уредник градског програма радија и дугогодишњи аутор јутарње „Београдске разгледнице“. Сваког радног јутра, од 9.05 до 9.30 сати, грађани ће директним укључењем у програм постављати питања која се односе на решавање њихових, претежно комуналних проблема.

Одговори се емитују у емисији „Београдска разгледница“, на програму је сваког јутра од 7.05 на таласима радија Студио Б (ФМ 99,1 МХз, 100,8 МХз) и у ТВ програмима „Београде, добро јутро“ од 7 до 12 часова и „Београде, добар дан“ од 16 до 17.30 часова.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси