Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Преминуо новинар Дејан Милошевић из Јагодине
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 09. 2022.

Аутор: ЦентралМедиа

Преминуо новинар Дејан Милошевић из Јагодине

После кратке и тешке болести јуче је преминуо новинар Дејан Милошевић (52) из Јагодине, пише јагодински портал ЦентралМедиа.

 

Један од милион коме је рођењем било предодређено да буде новинар и живео новинарство практично до самог краја живота.

Последица тешке болести затекла га је на новинарском терену, на догађају са ког је извештавао прошлог уторка. Са микрофоном у руци.

Недељу дана, колико је трајала кратка борба лекара за његов живот, јагодински медијски делатници су са зебњом пратили сваку вест, очекујући да се догоди било какав позитивни помак, већ је успевао да превари смрт. Нажалост то се није догодило.

Дејан је прерано отишао из новинарства и живота Јагодине,а пре свега велики је губитак за његову породицу.

На порталу ЦентралМедиа подсећају да је Милошевић радни век провео је у редакцијама Новог пута од 1991. године до пре недељу дана.

Пленио је слушаоце и гледаоце својим раскошним новинарским талентом приликом извештавања са догађања. Био је мајстор свог послао и најбољи изданак јагодинске школе новинара.

Извештавао је са спортских догађаја, био је спортиста у души, по чему га познаје већина Јагодинаца, али се са лакоћом поигравао и осталим рубрикама и новинарским жанровима.

Као промотер директан је учесник свих најважнијих јавних догађаја у Јагодини од спорта до политике у протекле три деценије. Новинарство и јавни наступ су му били у крви.

Могао је да ради у било ком националном медију, међутим, остао је веран Јагодини, која никада није умела и знала да бар елементарно поштује медијске раднике. Губитак у том смислу је огроман и ненадокнадив, пише ЦентралМедиа.

Сахрана Дејана Милошевића биће одржана сутра, у среду, 28. септембра, у 13 сати и 30 минута на гробљу у Јагодини.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси