Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Издржали смо нападе претходних власти, издржаћемо и ваше
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 09. 2012.

Аутор: Колегијум “Блица” Извор: Блиц

Издржали смо нападе претходних власти, издржаћемо и ваше

Блиц“ никад није био партијски медиј, ни у време Милошевића, ни у време Ђинђића и Коштунице, ни у Тадићево време.

Неће то бити ни сада, када Србијом управљају кадрови Српске напредне странке.

Све ове године “Блиц” се борио против тога да важне државне послове воде људи који су сејали смрт по Србији, који су распиривали мржњу продаје лажног патриотизма. То је радио све до сада и тако ће наставити, упркос притисцима и претњама. И саопштење Српске напредне странке је једна од таквих претњи. И не само “Блицу” него и слободној речи и критици. Они, који су све ове године свог политичког деловања само откривали “непријатеље” и “противнике” и с њима се обрачунавали, и сада настављају стару праксу. “Блиц” никоме није противник, већ само указује на глупости, обмане и погрешне потезе. Није тежак живот грађанима Србије због текстова у “Блицу”, али би им свакако био тежи без њих.

И у време Тадићеве и Цветковићеве власти, чија се половина кадрова прелила у СНС владу, били смо ретки критичари њиховог рада. Издржали смо и њихове притиске и жалбе нашим власницима. Истим путем је кренула и ова власт, али обећавамо им да се ми нећемо мењати.

Уочи избора сматрали смо да је лоше да странке окупљене око СНС дођу на власт, управо због кадрова о којима сада пишемо. Као такав, “Блиц” је био и сада је привлачан за многе оглашиваче. Тачно је да је Фонд за заштиту животне средине расписао конкурс за учешће свих медија у акцији “Очистимо Србију” и да су сва издања наше компаније “Рингиер Аxел Спрингер” учествовала у њој, као што су то чинили и сви други штампани и електронски медији. Међутим, људима у СНС само смета “Блиц”.



Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси