Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Оља Бећковић: Илић ме напада по коалиционом споразуму
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 07. 2012.

Аутор: Н. Латковић Извор: Блиц

Оља Бећковић: Илић ме напада по коалиционом споразуму

Лидер Нове Србије Велимир Илић поново је засуо увредама ауторку и водитељку емисије „Утисак недеље“ Ољу Бећковић. Он је јуче у седишту своје странке упитао да ли је она „здрава“ и закључио да би је требало „правно преиспитати“.

 

- Ја више не разумем госпођу Ољу Бећковић, шта више она хоће од мене, да ли је она нормална и молим одговорне људе на Б92 да је пошаљу на анализу. Ви знате да се ових дана води једна изузетна велика хајка у Србији против мене. То стварно није добро. И то су исти они коју су водили хајку годинама, они и даље настављају нешто да причају - рекао је Илић.

Ово је само један у низу напада и увреда које је потенцијални министар изнео у последњих десетак година на рачун новинара, колега политичара, па чак и полицајаца. Бећковићеву је први пут извређао 2002, још док је радила на Студију Б, када је у својој емисији угостила Небојшу Човића, тада функционера Владе Србије, који је Илића јавно прозвао.

Шта је овог пута био повод бурној реакцији, није познато. Водитељка „Утиска недеље“ за „Блиц“ каже да верује да њено „правно преиспитивање има везе са једном тачком коалиционог споразума“ који су недавно потписали лидери коалиција око СНС, СПС и УРС.

- Претпостављам да је правно преиспитивање о коме говори Илић у директној вези са тачком коалиционог споразума која говори о слободи медија, укидању цензуре и услова за аутоцензуру. Како би другачије могли да ме правно преиспитају? Ако ја немам права да питам, онда се то вероватно односи на ту тачку споразума - кратко је рекла Оља Бећковић.

У прошлој емисији „Утисак недеље“, Бећковићева је поставила питање Александру Вучићу, в.д. председника СНС, да ли ће Велимир Илић бити министар. Лидер напредњака је изјавио да о томе тек треба да се разговара.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси