Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Одбијен захтев новинара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 02. 2009.

Извор: Вечерње Новости

Одбијен захтев новинара


Нови Пазар - Полицијска управа у Новом Пазару јуче је саопштила да новинару Регионалне радио-телевизије Медину Халиловићу неће бити одређена полицијска заштита, јер за то нема разлога.

Полиција је такође саопштила да нема основа за гоњење по службеној дужности Новопазарца Сеида Зенуновића, за кога је Халиловић тврдио да му је претио.Средином јануара, одмах после познате туче испред Дома културе у Новом Пазару, Халиловић је од полиције тражио заштиту, истичући да је добио озбиљне претње док је пратио овај догађај, као и да је, због серије прилога о организованом криминалу у Новом Пазару, угрожена његова безбедност и безбедност његове породице.

Н.Г.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси