Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ековисан о еколошкој теорији и пракси
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 02. 2009.

Извор: Преглед

Ековисан о еколошкој теорији и пракси

Београд - Почетком ове године штампан је први број часописа ЕВС (Ecology Visan Science), који обрађује еколошку теорију и праксу.

Издавач часописа је Ековисан институт из Земуна, а суиздавач Друштво стручњака еколошких наука Србије. Одговорни уредник часописа је проф. др Радомир Симић.

Часопис је покренут са идејом да представи еколошку димензију Пословног система „Висан“, али и да истакне важност еколошке проблематике за одрживи економски развој Србије, као и за читаво људско окружење.

У првом броју је објављен интервју са Предрагом Ћурчићем, власником Висана, поводом јубилеја 18 година постојања овог Пословног система, а садржајем су обухваћене и рубрике: еколошка мисија, екологија и аграр, нови производи, прикази књига, еколошки лексикон, еколошке вести са интернета и друге.

Часопис је луксузно опремљен, излазиће два пута годишње и биће достављан библиотекама, коморама, министарствима и већим привредним системима.

М.К.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси