Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  СОС медија Војводине
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 02. 2009.

Извор: Дневник

СОС медија Војводине


Друштво новинара Војводине тражи од покрајинске владе да се што пре изјасни о томе да ли ће ове години помоћ и медије (како то чини Француска) и који на то могу да рачунају.

Уз оцену да је 2009. крајње неизвесна за медије у Војводини, председник ДНВ-а Слободан Јаковљевић обратио се покрајинској секретарки за информације Ани Томановој-Макановој.

– За многе медије, поготово оне без сигурних извора финансирања, пословна година почела је забрињавајуће. Оглашивача је мање, производња новина све скупља, па у потпуну неизвесност улазе мали регионални листови, те стручна и едукативна штампа намењена пољопривредницима и деци. Поједини дневни листови почели су да отпуштају запослене, а други то најављују – наводи Јаковљевић, и додаје да регионалне телевизије још нису уговориле планирана сезонска оглашавања, а и РТВ има низ тешкоћа.

С. Г.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси