Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Митровић најавио пријаве због илегалног присвајања интелектуалне својине ТВ Пинк
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 09. 2020.

Аутор: ФоНет Извор: Данас

Митровић најавио пријаве због илегалног присвајања интелектуалне својине ТВ Пинк

Власник, оснивач и директор компаније Пинк Медиа Гроуп Жељко Митровић донео је одлуку да ће свако лице које неовлашћено користи видео материјал ријалитија „Задруга“, илегално присваја интелектуалну својину и ресурсе ТВ Пинк и Пинк Медиа Гроуп и на било који начин крши ауторска права бити пријављено и биће покренут кривични поступак.

Услед великог броја корисника који својину ТВ Пинк илегално постављају на своје Јутјуб канале и остале платформе, те илегално реемитују садржај телевизије, донета је одлука да лица без права коришћења интелектуалне својине ТВ Пинк буду најстроже санкционисана, наводи се у саопштењу компаније Пинк Медиа Гроуп.

У саопштењу се наводи да се од почетка четврте сезона ријалитија „Задруга“, односно у протеклих 20 дана, појавио велики број пиратских и других садржаја који су неовлашћено постављени на различите платформе, чиме су прекршена ауторска права компаније Пинк Медиа Гроуп.

У протеклом периоду, сва лица која су неовлашћено отуђила интелектуалну својину ТВ Пинк била су санкционисана различитим расположивим средствима, али како то није донело резултате нити гашење пиратских канала, Жељко Митровић донео је одлуку да правду потражи на вишој инстанци – од данас, сва лица која без дозволе постављају или реемитују садржај ТВ Пинк на својим платформама биће гоњена правно.

У случај је од данас укључено Одељење за високотехнолошки криминал Министарства унутрашњих послова, додаје се у саопштењу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси