Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ексминистар чува новинарку РТС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 02. 2009.

Извор: Ало!

Ексминистар чува новинарку РТС-а


Драган Веселинов, бивши министар пољопривреде, требало би данас да буде саслушан пред истражним судијом Другог општинског суда по кривичној пријави за лажно сведочење, коју је против њега поднела породица Катарине Марић (32), погинуле 15. априла 2003. године у вези са саобраћајном несрећом коју је изазвао његов возач.

Веселинов ће се изјашњавати и о мистериозној плавуши која се, према сумњама породице, кобног дана с њим возила у џипу.

- Током суђења, идентитет те особе није утврђен, али смо накнадно сазнали да је то новинарка која је са Веселиновим била у џипу којим је усмрћена моја ћерка. То је дописница РТС-а, коју гледам готово сваког дана, и то једва подносим - рекла је јуче за „Ало!“, Катаринина мајка Љиљана Марић, не желећи да открије идентитет новинарке.

Кривичном пријавом, која је суду поднета средином марта прошле године, Веселинов се сумњичи за лажно сведочење и подстрекивање возача Стевана Бакалова да вози неприлагођеном брзином, што је узроковало погибију њене ћерке. Бакалов је због изазивања саобраћајне несреће правоснажно осуђен на четири године затвора, а током суђења је, као и Веселинов, тврдио да у тренутку несреће у џипу није била ниједна женска особа, што се косило са изјавама појединих очевидаца трагедије.

А. Д.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси