Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Зорана Михајловић критикује Коракса: Непримерено и злонамерно
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 09. 2020.

Аутор: ФоНет, Н1 Извор: Н1

Зорана Михајловић критикује Коракса: Непримерено и злонамерно

Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић оценила је данас као "непримерено и злонамерно" довођење у везу председника Србије Александра Вучића са бруталним пребијањем младића у Новом Саду на карикатури објављеној у дневном листу "Данас", саопштено је из њеног кабинета.

"Није ни смешно ни сатирично кад покушавате да критикујете неког тако што га доводите у везу са догађајима са којима нема никакве везе, као што је урађено на карикатури на којој је председник Србије приказан у вези са бруталним пребијањем младића у Новом Саду. Не служи на част ником то што се један страшан догађај на овакав начин злоупотребљава само да би се напао неко с ким се политички не слажете, и то на начин који је у исто време и увредљив и представља изругивање истини и елементарној пристојности. Има ли граница мржњи према Вучићу? Ово је болесно што радите", наводи се у писаној изјави Зоране Михајловић.

Главни и одговорни уредник листа "Данас" Драгољуб Дража Петровић данас је за Н1 коментарисао критике власти поводом објављивања те карикатуре и нагласио да тај лист стално има проблеме са властима због Кораксових карикатура, али да оне не могу да се тумаче буквално и да увек имају преносно значење.

Коментари (1)

Остави коментар
сре

16.09.

2020.

Божидар Анђелковић [нерегистровани] у 18:33

Заштићени Мило

Како Кораксу никада није био инспирација Мило Ђукановић, чак ни у данима када су десетине (стотине) хиљада Црногораца и Срба протестовали због Закона о "слободи вероисповести"? А када је у питању победничка коалиција у Црној Гори, претпостављам да ће бити омиљена тема Кораксових карикатура.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси