Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Награда за "Време је за бебе"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 02. 2009.

Извор: Прес

Награда за "Време је за бебе"


БЕОГРАД - Хит серијал РТС-а „Време је за бебе“, који се емитује под медијским покровитељством дневних новина Пресс, добио је јуче награду за телевизијску критику „Душан Дуда Тимотијевић“.

Реализатори пројекта Небојша Гарић, Ненад Огњеновић и Мирослав Петковић истакли су да је основни циљ те емисије од самог почетка био да се људима покаже колико једна беба донесе среће у дом у који долази.

- Ова награда само ће нас подстаћи да наставимо с досадашњим радом и надамо се да смо макар мало овом емисијом допринели повећању наталитета у нашој земљи - казали су аутори.

Просечна гледаност емисије „Време је за бебе“ је 1.350.000 гледалаца по епизоди. До сада је емитовано 60 емисија у којима је приказано рођење укупно 67 беба, а седам трудница је носило близанце.

У свакој емисији поред родитеља и беба учествује још 10 чланова породице и пријатеља, као и 10 чланова медицинског особља. У тих 60 епизода 36 породица је било из градова, а 24 су биле породице са села. Просечно трајање емисије је 35 минута, а у току је емитовање другог серијала.

И. Ж.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси