Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Радио телевизија Стара Пазова данас слави 53. рођендан
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 07. 2020.

Аутор: РТВ Стара Пазова Извор: РТВ Стара Пазова

Радио телевизија Стара Пазова данас слави 53. рођендан

На данашњи дан пре 53 године са радом је почела Радио Војка, најстарија локална радио станица у Срему, претеча данашње Радио телевизије Стара Пазова. С обзиром на то, да је информација са локалног нивоа јако потребна и данас, посебно у време ванредних ситуција, јасно је да је Петар Радивојевић, оснивач био велики визионар као и његови најближи сарадници

Емисиону технику су сами направили Бранислав Бугарин, први новинар ове куће и Живко Инђић, тонац, заједно са Радивојевићем а прве водитељке су биле Анђелка Мали и Смиља Грујић.

Радио телевизија Стара Пазова и у својој 53-ој години постојања пружа најважније информације са локалног нивоа, из целе старопазовачке општине и то је њена мисија од самог оснивања.

Емитује програм на два језика, и то путем радија и телевизије као и преко веб сајта www.rtvstarapazova.rs. Садржаје пласира и на Јутјуб као и на остале друштвене мреже.

По речима директора ове медијске куће Милоша Лазића, слушаност, гледаност, посета сајту се у ванредним околностима повећава чак за 140 одсто јер ванредна ситуација представља велику глад за информацјама.

“И када су сва предузећа и установе престале са радом, ми смо радили и пружали нашем аудиторијуму правовремену и истиниту информацију”, каже Лазић.

Функционисање РТВ Стара Пазова је и даље орјентисано на информисање из локалне средине, те је утолико већи њен значај у том правцу а тако ће и остати, наглашава директор Милош Лазић.



Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси