Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Локални медији напустили конференцију министра Антића у Чачку
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 06. 2020.

Аутор: Ненад Божовић Извор: Н1

Локални медији напустили конференцију министра Антића у Чачку

Већина чачанских медија напустила је догађај ком су присуствовали министар рударства и енергетике Александар Антић и градоначелник Чачка Милун Тодоровић, због тога што су на изјаве морали да сачекају пошто се заврши укључење на ТВ Пинк.

"Догађај је почео у 13 часова, а онда је одлучено да се прво уради укључење у Дневник Пинка. Укључење у емисију почело је тек у 13.24 и трајало је шест минута. Зато смо одлучили да напустимо најављену конференцију", каже за Н1 једна од новинарки која је била на догађају.

Она страхује да ће због такве одлуке, поједини добити отказе.

"Овакав бестидан потез је само била кап која је прелила чашу незадовољства запослених у локалним медијима у Чачку. Зашто медији са националном фреквенцијом морају бити изнад нас? То је исто као да смо грађани другог реда”, описала нам је ситуацију ова новинарка, која је ипак желела да остане анонимна.

Екипе Новинске агенције МНА, портала Озон пресс, ТВ Лав и Инфо 24, листа Чачански глас и радија Клик ФМ, догађај су напустиле после 20 минута чекања.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси