Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  За извештавање новац добило десет медија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

24. 05. 2019.

Извор: Дневник

За извештавање новац добило десет медија

На општинском конкурсу за јавно информисање, за шта је локална самоуправа за ову годину предвидела 3,5 милиона динара, највише пара припашће Новосадској ТВ - милион и по динара за емисију посвећену Сремским Карловцима.

Шестсто хиљада динара, одлучено је, треба да добије Делта ТВ, а 400.000 динара Агенција за комуникације и односе с јавношћу Telperion communications за пројекат „Нове Карловачке новине, ново лице Сремских Карловаца”.

За Радио Југовић предвиђено је 300.000 динара, за „Дневник” 230.000, а Радију АС ФМ треба да припадне 200.000 динара. Међу медијима који су на поменутом конкурсу добили новац за реализацију програмских садржаја је и „Војвођански магазин”. Том магазину припашће 100.000 динара.

По 50.000 динара добиће „Карловачки лист 021 ” и „Српско коло” Савеза Срба из региона. Са 70.000 динара општина ће финансирати „Војвођанску панораму - Сремски Карловци” Предузећа за информисање и маркетинг „Pink Intemational sotrapu” из Београда.

Конкурс је расписан 19. марта, а јуче су на званичном сајту општине објављени резултати, уз напомену да је решење коначно.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси