Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

04. 07. 2018.

Извор: ГМинфо

ГМинфо опет одбио општинске паре

Портал ГМинфо обавестио је данас Општину Горњи Милановац да одбија да потпише уговор о пројектном суфинансирању производње медијског садржаја од јавног интереса, и да неће прихватити додељени новац, јер је комисија за оцену пројекта незаконито формирана решењем председника општине, о чему су се већ изјаснила највећа новинарска и медијска удружења.

Порталу ГМинфо „стручна“ комсија, коју су чинили Владимир Илић из Чачка, на предлог Друштва новинара Војводине, Марина Мирковић, на предлог удружења ПРОУНС, и Бојан Нешковић, лични сниматељ председника општине, предложила је доделу 200.000 динара.

Коалиција новинарских и медијских удружења упозорила је општину Горњи Милановац да је решење незаконито, јер је Бојан Нешковић прошле године као члан комисије учествовао у додели средстава медијима за које се касније сам представљао да ради.

Након тога Нешковић је награђен измишљеним радним местом у Културном центру, док стварно ради у општинској служби за информисање.

Портал ГМинфо и прошле године није прихватио понудјени општински новац, а и у наредном периоду ће, као и до сада, информисати грађане о свим битним темама које се тичу Милановчана.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси