Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  На конкурсу за суфинансирање медија у Пожаревцу одобрено 15 пројеката
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

31. 08. 2017.

Извор: Бета

На конкурсу за суфинансирање медија у Пожаревцу одобрено 15 пројеката

Град Пожаревац изабрао је 15 пројеката на конкурсу за суфинансирање медијских садржаја у вредности нешто више од 3,4 милиона динара, објављено је данас на званичном сајту Пожаревца.

Комисија је било достављено 18 захтева за суфинансирање пројеката штампаних медија, web портала, радијске и телевизијске емисије и новинских агенција.

По пројекту било је могуће добити највише 500.000 динара, а комисија је у одлуци о изабраним пројектима навела да ће "предложена активност вероватно довести до остварења постављеног циља".

Неке медијске куће које издају новине и имају web портал, или радио и web портал конкурисале су с једним пројектом и два захтева тако да ће уместо максималних 500.000 добити више новца од тог лимита.

Неки пројекти су послати на конкурс из Београда и Смедерева.

Предлог за суфинансирање медија данас је објављен на званичном порталу Пожаревца, а учесници конкурса имају три дана да уложе приговор комисији.

Комисија није образложила критерије и незадовољни могу да уложе приговор на поступак и изостанак појединачног образложења за сваку одлуку о одбијању, али пошто се не знају критерији, не могу се жалити на висину потпоре.

Коментари (1)

Остави коментар
чет

31.08.

2017.

anonymous [нерегистровани] у 23:16

НЕПИСМЕНО

Да сам уредник Бете ја никада не бих пустио овакав текст у којем нема одговора на оних 5 основних новинарских питања, па тако и изречени ставови о одлукама комисије висе на аргументима "рекла казала"!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси