Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Градско веће у Крагујевцу наменило 20 милиона за развој информисања у том граду
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

18. 08. 2017.

Извор: Бета

Градско веће у Крагујевцу наменило 20 милиона за развој информисања у том граду

За финансирање развоја информисања у граду Крагујевцу у 2017. години опредељено је 20 милиона динара, од чега ће 18 милиона динара бити намењено за услуге по уговору, а два милиона за субвенције јавним нефинансијским предузећима и организацијама распоређених у корист Привредног друштва "Радио телевизија Крагујевац".

Како је саопштила служба за информисање града Крагујевца овакав распоред трошења средстава прихватило је јуче Градско веће.

Град Крагујевац у последње три године није додељивао средства за суфинансирање медијских садржаја, а челници града су то правдали недостатком средстава за те намене.

Коментари (1)

Остави коментар
суб

19.08.

2017.

Sl.Glisic [нерегистровани] у 07:16

KAKO GAZDA KAZE

"Politicka igranka" u Kragujevcu sa ovom, sve jadnijom profesijom i priglupim(?!) kolegama, svakome, ko zna makar "red voznje" da procita - jasno je da su hohstapleri koji zive od "politike"- namerno unistitli medije u Kragujevcu!
Sada, gle cuda, "naslo se para...(?!)" kojima ce "novinari - poslusnici" velicati njihove "istorijske uspehe" (kao njihov firer!)!
Jadno, bedno, ponizavajuce, plitkoumno...
Ukoliko se prohte, samozvanim "politickim velikanima (?)" narod u Kragujevcu (citaj - Srbiji) morace i gace da skida pred takvim genijalcima!!!
Samo, pre toga, ti isti genijalci morace narodu da obezbede, bar, gace - da bi narod imao sta da skine...

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси