Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Потписани уговори о суфинансирању медија у Лесковцу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

22. 09. 2015.

Аутор: Данило Коцић Извор: УНС

Потписани уговори о суфинансирању медија у Лесковцу

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић и представници медијских кућа потписали су данас уговоре о суфинансирању медијских пројеката из буџета овог града.

 

На расписани конкурс стигло је 13 пројеката којим су медији тражили 20 милиона динара. Из буџета је за суфинансирање 10 пројеката издвојено око 10 милиона динара.

ТВ Лесковац је добила 2,3 милиона, ТВ К-1 одобрено је 2.149.000 динара, ТВ Студио МТ 1,4 милиона, ТВ 4С 900.000, ТВ Клисури 500.000, порталу Југмедија дато је 720.000, Радио 016 добио је 400.000, Југпрес 760.000, недељник Нова Наша реч 794.000 динара и Јужнe вести из Ниша, чији представник није присуствовао потписивању уговора, 50.000 динара.

О пројектима одлучивали су новинари и медијски стручњаци – Срђан Цонић из Лесковца (председник комисије), Исак Слезовић из Новог Pазара и Милорад Додеровић из Ниша.

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић је истакао да ће локална самоуправа и даље подржавати рад медијских кућа, али ће захтевати да буџетска средства буду само део њихових средстава помоћу којих ће обављати новинарски посао.

Коментари (1)

Остави коментар
сре

23.09.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 18:08

Siper

Super je ovo, ali autor ovog teksta iz Leskovca treba da zna da ima dva slobodna mesta za objavljivanje tekstova. Jedno je na banderi u Pecenjevcu, a drugo u Donje Stopanje. Neznam kakve veze autor teksta ima sa ovim desavanjima gde nije bio i pise iz pete ruke?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси