Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Конкурс општине Стара Пазова за суфинансирање медијских пројеката
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

04. 02. 2015.

Конкурс општине Стара Пазова за суфинансирање медијских пројеката

На основу члана 17. и 19. став 1. Закона о јавном информисању и медијима („Сл. гласник РС“, бр. 83/14), члана 9. Одлуке о буџету општине Стара Пазова за 2015. годину („Сл. лист општина Срема“,бр. 30/14) и члана 4. став 1. и члана 9. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања („Сл. гласник РС“, бр. 126/14), Начелник Одељења за друштвене делатности, културу и информисање, дана 30. јануара 2015. године расписује јавни позив за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања у штампаним медијима на територији општине Стара Пазова.

Пријава на конкурс се подноси на обрасцу „Пријава за пројектно суфинансирање из области јавног информисања“, који је објављен у Правилнику о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања („Службени гласник Републике Србије“, бр. 126/14).

Уз наведену пријаву, подносилац пројекта је дужан да обавезно приложи и:

  1. Предлог пројекта (Образац 1)
  2. Буџет пројекта (у складу са Обрасцем 1, табела бр.1)
  3. Доказ о регистрацији (фотокопија из АПР-а)
  4. Решење о пореском идентификационом броју (Фотокопија ПИБ-а)

Јавни позив за достављање пројеката отворен је од 30. јануара 2015. године до 13. фебруара 2015. године и објављује се на званичној интернет страници општине Стара Пазова и у недељном листу „Сремске новине“.

Пријаве на конкурс се подносе Комисији за оцењивање пројеката у области јавног информисања (у даљем тексту: Комисија), непосредно на писарници Општинске управе Стара Пазова или путем поште-на адресу: Општинска управа Стара Пазова, Одељење за друштвене делатности, културу и информисање, Светосавска 11, 22300 Стара Пазова, у затвореној коверти, насловљено са „Пријава по Јавном позиву за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања у штампаним медијима на територији општине Стара Пазова за 2015. годину.

Одлука о избору пројеката биће објављена на званичној интернет страници општине Стара Пазова и достављена сваком учеснику конкурса.

Неблаговремене пријаве на конкурс, Комисија неће ни разматрати. Учесник конкурса који је поднео непотпуну односно непрецизну пријаву или документацију, обавештава се да недостатак отклони у одређеном року. У случају непоштовања накнадно одређеног рока, пријава се неће ни разматрати.

Текст јавног позива у целини прочитајте овде.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси