Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси  |  У Вршцу први пут у Србији по новом закону додељен новац медијима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси

04. 02. 2015.

Аутор: К. К. Извор: УНС

У Вршцу први пут у Србији по новом закону додељен новац медијима

У Вршцу је у понедељак са радом завршила прва Комисија за одлучивање о медијским пројектима. Била је састављена од чланова новинарских и медијиских удружења, како предвиђа Закон о јавном информисању и медијима.

 

Секретарка комисије Барбара Весин Стојић рекла је за УНС да је „комисија одобрила 7 пројеката у укупној вредности од 12 милиона динара, колико је било предвиђено буџетом оптине за ову годину“.

„Чекамо да председник општине донесе и званично Решење о расподели средстава и тада ћемо на сајту објавити којим медијима су одобрени пројекти и колико новца су добили“, рекла је Весин Стојић за УНС.

Трочланау комисију чинили су  представник УНС-а Мара Ђекић, НУНС-а Ненад Живковић и Александар Аврамеску којег је, у складу са Законом, изабрала Општина.

Коментари (1)

Остави коментар
сре

04.02.

2015.

Saša Todorović [нерегистровани] у 16:06

A u Knjaževcu!?

PODSETNIK: http://uns.org.rs/sr/saopstenja/27989/uns-opstina-knjazevac-nije-sprovela-po-zakonu-konkurs-za-sufinansiranje-medija.html & http://www.nuns.rs/info/statements/23055/nezakonit-konkurs-za-medije-opstine-knjazevac.html & http://www.nuns.rs/info/news/23086/-neprihvatljivo-objasnjenje-rukovodstva-opstine-knjazevac.html & http://uns.org.rs/sr/desk/UNS-news/28457/za-medija-se-zahvalila-opstini-knjazevac-i-nije-potpisala-ugovor-o-dodeli-sredstava-za-informisanje-.html

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси