Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Министарство културе и информисања потврдило писање УНС-а: Стигла сагласност за исплату новца медијима за пројекте
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

29. 04. 2020.

Аутор: Д. Б. Извор: УНС

Министарство културе и информисања потврдило писање УНС-а: Стигла сагласност за исплату новца медијима за пројекте

Министарство културе и информисања потврдило је писање Удружења новинара Србије које је раније данас објавило да ће Министарство финансија дати сагласност да се потпишу уговори са медијима који су добили новац на конкурсима за суфинансирање медијских пројеката, после чега ће уследити уплата новца.

УНС је добио потврду да је у Министарство културе и информисања данас после подне стигао допис Министарства финансија и да ће у наредних неколико дана на сајту Министарства културе и информисања бити објављени резултати конкурса.

Како је УНС-у речено у Министарству културе и информисања објављивање резултата конкурса ће бити након што Скупштина Србије усвоји ребаланс буџета, што се такође очекује наредних дана.

Од девет конкурса за суфинансирање медијских пројеката Министарство културе и информисања окончало је осам, док комисија за пројекте који ће бити реализовани у онлајн медијима због пандемије још није заседала.  

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси