Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Цвијић: Нисам члан ниједне странке
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

11. 01. 2020.

Извор: УНС

Цвијић: Нисам члан ниједне странке

Поводом данашњег писања Информера да је Вук Цвијић, новинар НИН-а и лауреат УНС-ове награде "Лаза Костић" за вест за 2019. годину, постао члан Главног одбор Народне странке Цвијић за УНС оштро демантује те наводе. „Никада нисам био члан нити једне странке, а камоли некаквог главног одбора“.

Информер се у тексту „Вук Јеремић се јавно хвали да је члан његовог Главног одбора - новинар НИН-а“ позива на твит председника Народне странке од пре неколико недеља, који је објављен дан након што је Цвијић гостовао у једној телевизијској емисији заједно са Александром Миловановићем, чланом НС, а у којој се разговарало о трговини оружјем и афери Крушик.

„Браво за храброст Вука Цвијића из @NedeljnikNIN и великог појачања @StrankaNarodna, члана Главног одбора и специјалисту за борбу против корупције у међународној трговини оружјем @powersaustine“, написао је Јеремић тагујући Милановића чији је налог на Твитеру - powersaustine.

Цвијић каже да је “у питању гола лаж" и да је твит малициозно протумачен иако је из њега јасно да се та инфромација односи на другог саговорника из исте емисије. Миловановић је, реагујући на текст Информера, такође, потврдио на Твитеру да је Јеремић мислио на њега и да је, заправо, он тај који је постао члан ГО Народне странке.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси