Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  РЕМ: Четири пријаве за националну фреквенцију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

08. 08. 2018.

Аутор: Ј. Пешић Извор: УНС

РЕМ: Четири пријаве за националну фреквенцију

Регулаторно тело за електронске медије (РЕМ) објавило је данас листу пријављених за доделу националних и регионалних телевизијских фреквенција, као и фреквенција за медијске услуге радија.

На конкурсу који је РЕМ расписао крајем априла ове године за доделу националне фреквенције пријавили су се Радиодифузно предузеће „Студио Б”, РТВ “БК Телеком” д.о.о. Београд, “ЛТР” медији и комуникација д.о.о. Београд и “Коперникус Cable Network” д.о.о. Ниш.

Иначе, привредно друштво “ЛТР” медији и комуникација д.о.о. Београд које се пријавило на конкурс, чији је директор Андреас Клаус Фишер, основано је 5. јула ове године.

За доделу регионалне фреквенције за емитовање са Авале пријавио се „СОС канал плус“ из Београда, са Црвеног Чота РТВ „Панчево“, док су се за емитовање са Бесне Кобиле пријавили „Врањска плус“ и “Kopernikus Cable Network” д.о.о. Ниш.

За емитовање са Црвеног Чота (Суботица-Сомбор) пријавила се „Новосадска ТВ“ Нови Сад, са Јастрепца „Зона Плус“ д.о.о, са Рудника (Црни Врх) Радио-телевизија Шумадија из Аранђеловца и Удружење за информисање путем електронских и принтаних медија „Rom press“ Ниш, са Тупижнице Дели Јован “Kopernikus Cable Network” д.о.о. Ниш, а за емитовање са Цер-Маљена “Kopernikus Cable Network” д.о.о. Ниш и Удружење грађана “Заједно до једанакости” Београд.

Савет РЕМ-а обавиће јавне разговоре са подносиоцима пријава пре одлучивања о издавању дозвола за пружења медијске услуге телевизијског емитовања, стоји на сајту РЕМ-а.

На конкурсу за доделу фреквенције за медијске услуге радија предвиђене за подручје Љига, Гуче, Кнића, Футога, Лазаревца, Рековца, Ариља и Суботице пријављено је 20 медија.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси