Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  РЕМ расписао конкурс за доделу националне фреквенције
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

23. 04. 2018.

Извор: УНС

РЕМ расписао конкурс за доделу националне фреквенције

Регулаторно тело за електронске медије (РЕМ) расписало је конкурс за доделу националне фреквенције за телевизијско емитовање дигиталним преносом, потврдио је данас Удружењу новинара Србије (УНС) генерални секретар РЕМ-а Ненад Јанковић. „Сви параметри конкурса ће највероватније бити објављени данас“, рекао је УНС-у Јанковић.

На 303. седници, одржаној у четвртак, РЕМ је одлучио да распише конкурс за пружање услуге телевизијског емитовања и медијске услуге радија путем терестричког аналогног, односно дигиталног преноса.

За доделу фреквенције за телевизијско емитовање, конкурсом је предвиђено да подручје емитовања обухвата целу  Републику Србију, док је за медијске услуге радија предвиђено подручје Љига, Гуче, Кнића, Футога, Лазаревца и Суботице

Коментари (3)

Остави коментар
суб

28.04.

2018.

Milan Djokic [нерегистровани] у 13:30

BK TV

To dobija BK TV sigurno. Ako ne ona onda druga neka, ali sigurno u vlasnistvu Bogoljuba karica ili nekog ko ce kao biti vlasnik, a on upravljati televizijom iz pozadine. nije dzaba i vlasti. Finanasirao SNS kampanju (prethodnu i buducu) u zamenu za dozvolu odnosno frekvenciju. Nema u ovoj zemlji skoro nista posteno pa nece biti ni ovo.

Одговори
сре

25.04.

2018.

bnonymous boki [нерегистровани] у 14:54

dodela tv fekvencije

Ja mislim da bi realno trebalo dobiti nacionalnu frekvencu,tv bk jer su oni je vec imali ,i bila je kvalitetna tv kuca,mada se nista ne zna ,sve je moguce sa rem ,oni izgleda rade po nekim drugim arsinima.

Одговори
пон

23.04.

2018.

Saša Todorović [нерегистровани] у 21:32

GARANT

BK. Tačka.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси